Nya iPhone 6S kan få optisk zoom

Nu har iPhone 6 funnits ett tag, och det blev en ytterligare succé för Apple. Nu ska iPhone 6 utvecklas, och en ny version av iPhone 6 är på väg. Förväntningarna är stora och det går många rykten om hur denna version ska bli samt vilka förändringar och tillägg som kommer att göras.

Det första som vi hört talas om, år att den nya modellen av iPhone 6, som kommer att få namnet iPhone 6s, kan komma att få optisk zoom. Detta rykte kommer från UDN, Kina och talar för att den nya versionen av iPhone 6 ska få dubbla linser som ger bättre ljuskvalitet med tillhörande optisk zoom till den redan så populära kameran som tagit flera bilder en någon annan digitalkamera i hela världen.

Efter detta så hävdar även samma källa att iPhone 6s ska få den så kallade ”Force Touch” funktionen som också ska finnas på den kommande Apple Watch. Detta gör det möjligt att på tryckkänsliga skärmar få en dubbelfunktion på en skärmtryckning genom att göra en kraftigare nedpressning, vilket ska medföra att flera och mera effektiva funktioner ska kunna implementeras i Apples operativsystem iOS8. Detta är dock lite mera vagt om Apple verkligen ska implementera detta system i iPhone, då det skulle medföra ett avsevärt stort teknologiskt byte av skärmteknologi.

Andra rykten som florerar på nätet, och kommer från alla håll är att det skulle bli ett större och snabbare ram minne i den nya versionen Iphone 6s. I detta fall handlar det om ett byte av minneskrets och en höjning av ram minnet till hala 2 GB. Hur det nu blir med allt detta är svärt att säga. Det finns det bara vissa betrodda på Apple som känner till. Vi får vänta och se vad som kommer, för de flesta av oss vill väl gärna kila till butikerna och känna på den nya versionen av Apple iPhone när den kommer.