Om CES 2015, (Consumer Electronics Show)

CES är en årligt återkommande elektronikmässa med direkt inriktning på konsumenten. Tidigare har CES varit en mässa som hälls två gånger om året, en gång på sommaren och en gång på vintern. Sedan 1998 har det dock blivit en gång om året som gäller, och mässan kan besökas varje år i Las Vegas. Detta år var det 49:e året som CES gick av stapeln mellan den sjätte och nionde januari 2015.

CES 2015 blev en rekordmässa som går till historien

På fredagen den nionde januari, var det klart att årets CES mässa blivit till den största någonsin i CES över 40 år långa historia. CES 2015 summeras som både den största och mest fantastiska genom tiderna. Med över 200 000 kvadratmeter yta och över 3600 utställare och evenemang så fick CES 2015 och mässans besökare ta del av den senaste och mest innovativa tekniken och en insikt i framtiden och kommande teknik.

På CES 2015 visades många kategorier av ny teknik. Inte mindre än 20 olika typer av ny teknik indelad i olika kategorier. Där kunde vi bland annat hitta hårdvara till datorer, mjukvara och tjänster samt sport och hälsa, robotteknik, ljud och bild och ny teknik för bilindustrin. Några av de mest intressant på den senaste CES mässan var IHealth Align och Samsung Galaxy Note Edge för att bara nämna två av 100-tals nya innovativa uppfinningar.

För att få grepp om hela CES 2015 så finns det mycket information att hitta. Naturligtvis så är ett besök på CES hemsida ett måste för den som inte var där, eller för den som vill uppdatera det som ni redan såg på mässan. I övrigt så är det bara att söka på Google, för att finna alla recensioner som går att hitta på olika bloggar.